Festivalului Național al Artiștilor Amatori din M.A.I.

Festivalului Național al Artiștilor Amatori din M.A.I.

 

În perioada 03-06 octombrie 2012, la Casa de Cultură ”Mihai Eminescu” din municipiul Tîrgu Mureș, a avut loc a III a Ediție a ”Festivalului Național al Artiștilor Amatori din Ministerul Administrației și Internelor”, festival-concurs.
Organizatorul principal al evenimentului a fost Centrul Cultural din cadrul M.A.I., reprezentat prin doamna comisar dr. TÎRNOVAN  IOANA LAURA, doamna comisar șef PETRESCU DIANA și domnul comisar LUPU REDNIC.
Pe plan local, s-a preocupat de buna desfășurare a evenimentului colegul nostru și binecunoscutul interpret de muzică populară, CIPRIAN ISTRATE.
În cadrul concursului s-au desfășurat 3 secţiuni, respectiv : muzică ușoară, muzică folk și muzică populară.
În acest context, Asociația Internațională a Polițiștilor-Sectia Română-Regiunea 1 Mureș, cu atât mai mult cu cât 4 dintre membri săi au fost implicați direct în festival, respectiv: ANGELA IACOB, VASILE CENGHER, TEODOR CUCUIET, în concurs (secțiunea muzică populară) și OLIMPIU RADU, în afara concursului (recital instrumental), a venit în sprijinul organizatorilor, susținând evenimentul prin acordarea de premii speciale, pe lângă cele oferite de organizatori.
Suntem mândri de toți colegii noștri participanți din cadrul I.P.A. Regiunea 1 Mureș și, în mod special, de doamna  ANGELA  IACOB  care, după un onorant loc II, obținut la ediția precedentă, anul acesta s-a situat pe locul I la secțiunea muzică populară.
Îi felicităm şi le dorim tuturor, mult succes la edițiile următoare !

Comitetul Executiv Regional I.P.A Mureș 1

 

This entry was posted in Activitati and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.